Wie zijn wij?

Jan Willem Kers sr.

Mijn naam is Jan Willem Kers en ik ben de eigenaar van Scootercenter J.W. Kers. Het sleutelen aan bromfietsen en scooters is al sinds m’n 12e levensjaar een passie. Na mijn schooltijd heb ik 18 jaar in de bouw als elektricien gewerkt en daarnaast mijn hobby uitgevoerd in een grote schuur aan huis.

In 1998 ben ik voor mijzelf begonnen aan de Asselsestraat in Apeldoorn en heb ik van mijn hobby mijn beroep mogen maken. Hier zijn wij uiteindelijk uitgegroeid tot één van de grootste scooterzaken van Apeldoorn en omstreken.

Met het oog op de toekomst is in 2010 mijn zoon in het bedrijf gekomen en hebben wij in 2014 gekozen voor een groter, nieuw pand aan de Driehuizerweg.

Na een spetterende opening in April 2014 hebben wij nu ruim 750m2 ruimte om onze passie uit te oefenen. Elke dag sta ik met plezier voor u klaar!

Eigenaar Scootercenter J.W. Kers

Jan Kers jr.

Mijn naam is Jan Kers en ik ben de zoon van de eigenaar.

Sinds 2010 werk ik als allround medewerker bij Scootercenter J.W. Kers.
Ik heb de opleiding ”voertuigen Techniek” gevolgd en in de loop der jaren een aantal scootertechniek cursussen gevolgd.
Dit omdat wij het belangrijk vinden om up-to-date te blijven omtrent de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Kort samengevat bestaat mijn dagelijkse werk uit inkoop/verkoop, reparaties en onderhoud. Het uitgangspunt hierbij is een tevreden klant!
De stellige overtuiging is dat wij door het bieden van uitstekende service, een stabiele relatie met de klant opbouwen en dat daarmee de persoonlijke gunfactor gecreëerd wordt.
Dit is waar ik mij elke dag voor inzet en waar ik mijn energie uithaal.

Allround medewerker Scootercenter J.W. Kers