Maandag t/m vrijdag 08:00 -17:30
Zaterdag: 08:00 – 16:00

Ophaaldienst & BEZORGDIENST

Tarieven

Wanneer jij je scooter opgehaald of bezorgd wil hebben brengen wij daar kosten voor in rekening. Deze kosten worden toegevoegd aan de eindfactuur en hoef je dus niet direct te betalen.  

Als wij je scooter hebben opgehaald, is het gebruikelijk dat jij deze zelf weer bij ons op komt halen, zodra je bericht hebt gehad dat de scooter weer voor je klaar staat. Mocht je hiertoe niet in staat zijn, bezorgen wij de scooter bij je thuis. Hiervoor berekenen wij dezelfde kosten als voor het ophalen.

Binnen Apeldoorn hanteren wij een standaard tarief van €30,00 voor het ophalen of bezorgen van de scooter.

Buiten Apeldoorn berekenen wij €0,75 cent per gereden kilometer. (retour) + een starttarief van €15,-
Voor de berekening van het totaal aantal kilometers houden wij de snelste route aan die Google Maps aangeeft.

Voorbeeld
Google Maps geeft aan dat het vanaf onze werkplaats naar de postcode van het door jou opgegeven adres enkele reis 55 km is. Wij berekenen dan 110 km om de scooter op te halen of te bezorgen. Dus €15,- + 110km x €0,75 = €97,50 aan ophaal/bezorgkosten.

Ophaal / bezorg dagen

Wij hebben helaas niet de mogelijkheid om op iedere dag je scooter op te halen of te bezorgen. Onze beschikbare dagen zijn:

Dinsdag, Woensdag, Donderdag & Vrijdag.

Wil je je scooter laten ophalen, neem dan telefonisch contact op met: 055-5430986. Houd er rekening mee met het maken van een afspraak dat wij het liefst rond 10:00 uur ‘s ochtends je scooter ophalen.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak vragen wij je om het volgende nummer te bellen: 055-5430986.
Bedankt alvast!